RRETH MESH


Ordinanca stomatologjike PZU Venus ekziston per 12 vite ne lokacionin e njejte.
Ordinanca eshte e themeluar nga Dr. Rusa Velinova me emrin e njejte, kurse ne vitin 2006 me nderrimin e pronesise nga Dr. Venera Banovic e nderron emrin ne Venus.

Ekzistimi afatgjate ne lokacionin e njejte , perkushtimi ne pune , profesionalizmi dhe kualiteti i sherbimeve te kesaj ordinance , jane vertetuar dhe gjithnje e me shume vertetohen nepermjet besimit te pacienteve qe nga fillimi e deri me sot. Kjo eshte nje kenaqesi e madhe dhe sukses i ekipit te perbere nga tre mjeke te Stomatologjise. Kjo eshte edhe nje motivim plus per investim ne dituri, investim ne rishkollimin ekzistent per perfitime te reja ne stomatologji nepermjet seminareve , punetorive dhe kongreseve ne vend dhe jashte vendit.

Стоматолошката ординација ПЗУ Венус има склучено договор со ФЗО на РМ.


EKIPI YNE


D-r Venera Banoviç

Stomatolog

Е diplomuar me 29.05.2001 në Fakultetin Stomatologjik në Shkup pranë Universitetit "Shën. Kirili dhe Metodi".

veneraban@yahoo.com
+389 (0)70 35 04 03
+389 (0)2 30 75 261

D-r Sandra Stakinova-Krsteva

Stomatolog

Е diplomuar me 02.10.2001 në Fakultetin Stomatologjik në Shkup pranë Universitetit "Shën. Kirili dhe Metodi".

sstakinovak@yahoo.com
+389 (0)71 38 80 10
+389 (0)2 30 75 261

D-r Aneta Atanasoska

Stomatolog

Е diplomuar me 29.2.2008 në Fakultetin Stomatologjik në Shkup pranë Universitetit "Shën. Kirili dhe Metodi".

anet.atanasoska@gmail.com
+389 (0)72 21 98 02
+389 (0)2 30 75 261

Sherbimet


Stomatologji per femije dhe preventive

Edukim adekuat per mirembajtjen e higjienes orale.

Profilaksa fluor egzogjene.

Plombimi i dhembeve qumeshtor.

Mbyllja e dhembeve te ri te perhershem.

Plombimi i dhembeve te ri te perhershem.

Semundjet e gojes
dhe paradontit

Pastrimi i gurit ne dhemb me ultraze.

Lustrimi dhe lemimi me paste profesionale dhe puder.

Perpunimi dhe sherimi i qeseve paradontale.

Aplikimi i paketimeve medikamentoze per gingive te shendoshe.

Zbardhja e dhembeve ne ordinancen tone.

Zbardhja e dhembeve ne kushte shtepiake (me ndihmen e gellit dhe perpunimit te kallapeve individuale te dedikuara per pacientet).

Zbardhja e dhembeve ne kushte shtepiake me (Kombitray kallape).

Zbardhja e dhembeve te sheruar ”Walking Bleach”.

Semundjet e dhembeve
dhe endontit

plombimi i dhembeve me plombe kompozite dhe nanokompozite kualitative.

Permiresimi i dhembeve vitale me kunja parapulpar.

Permiresimi i dhembeve avitale me kunja intraradikular(FRC, kunja Logan).

Vendosja e cirkoneve estetike.

Sherimi-tretmani endodontik i dhembeve (Ni-Ti dhe gjilpera metalike te frezuara per perpunim maqinerik dhe gjilpera apicale per perpunim me dore).

Perdorimi i Apekslocator ne tretmanin endodontik te dhembeve.

Sherimi me antibiotik kalcium-hidroksid paste.

 

Protetika

Ura dhe korona metali-porcelani.

Ura dhe korona nga porcelani pa metal.

Proteza klasike totale dhe proteza parcijale.

Proteza vizil me dhe pa pergaditje (Pengesa Dolder, atecmen...)

Vendosja e koronave te perkohshme mbrojtese.

Kirurgjia Orale

Ekstraktim(nxjerrje) e dhembeve qumeshtor dhe te perhershem.

Ekstraktim te dhembeve te frakturuar.

Ne bashkepunim me kirurg Oral:

Ekstraktim te dhembeve te impaktuar.

Apicotome.

Vendosje te implanteve.

Veprime operative.

Ortodonca

Perpunimi i mbajtses se mjekrres.

Proteza mobile.

Proteza fikse me briketa metalike.

Proteza fikse me briketa porcelani.

Proteza retencione.

 

 

 

KONTAKT


Kontaktoni me formularin

Kontaktoni me informacion

  • пон-пет (8:00 – 20:00) - саб (9:00 - 15:00)
  • +(389 2) 30 75 261
  • info@venus.mk
  • Nikola Parapunov 3А lok.50/2
        T.C. Karposh 4, 1000 Shkup